WINDOWS ANDROID IOS MAC
  • 5.00 /5

ESET Smart Security Qetë dhe të Fuqishme

ESET Smart Security, shumë të qetë drejtimin e fuqishme antivirus program. Sistemi është ofruar mbrojtje. Lojë mode, ebeveny kontrollit, antispyware, anti-phishing, si një shumë karakteristika. ESET Smart Securityterren në krahasim me të tjera antivirus software konsumon më pak të sistemit. Gjithashtu, tabletë, pc dhe telefoni është i vjedhur nga hajnat kundër Anti-Vjedhje tipar. Në këtë mënyrë, të vjedhura, pajisja mund të zbulojë dhe të largët erisebilirsiz. Karakteristika: Pajisja E Kontrollit Të Kontrollin Prindëror të nivelit të lartë të mbrojtjes Avancuar Përdorues Settings Të ulët të burimeve të konsumit Lojë Mode Antivirus Antispyware Anti-Vjedhjes Phishing Mbrojtje Firewall Personal Antispam Kontrollin Prindëror Mediat Sociale Skaner Shfrytëzuar Blocker Avancuar Kujtesës Skaner Dobësi Shield Pajisja E Kontrollit Të ESET Smart Security mjaft të fuqishme dhe praktike program antivirus. Kategori: Antivirus, Security Sistemi Operativ WINDOWS.

ESET Smart Security image
Eset Smart Security

shkarkuar

  • Licencë : Trial Version
  • Version : 8.0.304.1
  • Madhësia : 62.39 MB
  • Sistemi Operativ :
    • WINDOWS
  • Sistemi Operativ Version : Win8/Win7/Vista/WinXP/Win8.1
  • Prodhuesi :
  • Data E Rinovuar : 2015-02-13